Film :)


Lite flirre blir det så här på fredag.

Ha en najs kväll

Mer naket





Har nudistföreningen gjort boken?! Sjukt...

Den Nakna Chocken


Chock. Vad väntar man sig när man slår upp en bok om anatomi? Jo, en massa babbel och lite illustrationer över typ skelettet. Men en bok som jag lånat ville stå ut lite. Den ville visa allt, jag menar allt om människan och dess skönhet.

Åh, nej säger jag. Too much. Hur ska man kunna koncentrera sig när det finns nakna människor på varannan sida?! Sjukt. Varför? varför....



Charlotte Perrelli har anorexia?!


Jag läste lite ur Expressen och de hävdar att Charlotte är för smal. Jag tycker inte att hon är för smal. Jag tycker att hon är helt normal. Antingen är de för tjocka eller för smala. Aldrig perfekta. Men det skulle ju inte vara lika kul att skriva om...

Om Charlotte har anorexia så har jag fan det också! Jag måste säga er att det är jättehemskt att vara drabbad, jag lider verkligen... Förresten, har jag sagt att jag ska äta pizza ikväll..?

Älskade väder


Inga vantar och mössor behövs idag. Endast solbrillor. Skönt.

Thank God it's Friday

Jobb


Skulle jag behöva. Dags att söka.

Jättefin dag. Man blir så glad :)

Nakenchock fors.


Bildbevis kommer senare. Mina ögon gör ont...

Nakenchock


Jag lånade en bok om människan till projektarbetet och innehållet är lite för naket för min smak. Ja, naket. Jag kan inte koncentrera mig på texten när det finns en helnäck människa bara några centimeter ifrån. Det går inte att undvika. Tur att jag har andra böcker...

Ha en bra dag!

Frulle


Helt ointressant, men jag ska faktiskt slänga i mig frukost nu. Det blir en massa kolhydrater. Me löve kolhydrater.

Jag har suttit och lekt med layouten, men det gick inte så bra. Fast ett kul tidsfördriv var det allt.

Fjood.

Sverigedemokraterna


I februarimätningen, som publiceras i Dagens Nyheter, ligger Kristdemokraterna illa till. Bättre går det för rasisterna Sverigedemokraterna, som nu är lika stora som Kd enligt undersökningen. Stödet för rasisterna ökar oroväckande mycket för varje månad.

Varför kan man undra? Jag anser att Sverige inte klarar av att hantera frågan om invandring på ett bra sätt, och det skapar ilska och oförstånd hos folk. Men det betyder inte att vi ska slopa invandringen! Rasism handlar också mycket om rädsla, om skrämmande olikhetet. Ibland påhittade olikheter. Fy fan.... jag blir arg!

"Jäkla invandrare som kommer hit och tar våra jobb! För jag tänkte också öppna en kebabkiosk!"

Sjukt, sjukt, sjukt säger jag. Chansen för att Sd klarar sig över 4,0 procentspärren börjar bli oroväckande stor. Jag hoppas inte att de gör det, men jag tror att de säkert kommer göra det.

Osämja folk, osämja. Jag som trodde Sverige var ett helt OK land att leva i.

Skrämmande.

image85

God morgon alla fula


Varför kan man inte sova när man har sovmorgon? Det är så dumt. Jag har varit riktigt trött hela veckan och för att inte dö behövde jag en sovmorgon. Och det fick jag, idag, men vad händer då? Jo, jag vaknar onödigt tidigt och kan inte somna om. Great. Då vet vi vilket humör jag kommer vara på idag.

En annan mycket irriterande sak som hänt, är att min uppkörningstid har blivit avbokad trots att ingen avbokat den! Jag är väldigt sur över det, för nu måste jag kanske vänta ända till slutet av mars innan jag får köra upp. Så jäkla sjukt. Jag ska ha ett allvarligt snack med min bilskola idag. De förstod lika mycket som jag.... helkonstigt.

I hate Vägverket.

God morgon

Bloggpaus


Idag tänker jag inte skriva något mer än det här i bloggen. Jag behöver en liten paus helt enkelt. Om det finns några små söta som läser den här bloggen regelbundet (varför?) så får ni vänta till imorgon då jag är tillbaka, bättre än någonsin.

Det betyder alltså också att det inte blir någon "Dagens Babe", men det tror jag faktiskt världen klarar sig utan!

Hej så länge!
Ha en bra dag!

image84

Grey's eller Lost?


Svårt val. (Jag har inget liv)

Så vad blir det?

Grey's eller Lost?



Amanda Jenssen

 

Jag hörde hennes låt "Do You Love Me" idag. Fastän hon ibland låter som en katt som stryps så har låten fastnat på hjärnan. Och jag tycker om hennes stil också... Jag hoppas verkligen att hon tar bättre låtar i framtiden som passar henne. Då kan hon bli en stjärna, det kan jag lova!

Do You Love Me?

Amanda:







Dagens Babe


Efter mycket krångel med äcklig bloggdesign kommer Dagens Babe. Idag får Catherine Heigl den äran. Hon är mest känd som Izzie i Grey's Anatomy som faktiskt sänds idag på kanal 5. Hon är ett blondt bombnedslag och en duktig skådespelerska.

Skönhet:


Ser ni vad jag ser?


Min blogg.
Detta ser jag:




Någon som ser något annat? (Jag hatar det här)

Cpblogg


Den har löpt amok... Ingen ros och ingen text i högerkanten.... wtf?!

Orka....

Nu måste jag plugga....

Ser du Rosen?


Vad konstigt... Jag har trixat lite med min blogglayout och fått fram ett hyfsat resultat. Men, när jag kollade på min sida med en annan dator, så såg bilden helt annorlunda ut. T.ex. så syndes inte rosen...

Ser du rosen?


Photoshop 2


Nu har jag lekt runt med Photoshop och min blogg. Resultatet kan ni se... Jag lär mig mer och mer, tillslut kommer jag vara master på det här.

Nu: Körklektion

Ha en bra dag!

Photoshop


Är komplext. Men kul måste jag säga. Nu sitter jag och gör en lite bakrund som jag ska testa på bloggen. Jag är så dåligt på sånt här, men tillslut kommer min blogg vara snyggare än alla andras! Mohaha.

Jag blev hungrig - mat.
Hej.

Dogs and Bitches


Vi tillhör alla hundsläktet. En sanning.

Nu blir det till att skicka väg lite mail.

Over and out.

Skolan slut för dagen


Så nu är jag hemma igen. Riktigt givande dag måste jag säga. Jag vill sova, men det kan jag inte för jag har körlektion om en stund.

Jag älskar att köra bil, men nu börjar övningskörningen bli jobbig! Jag vill kunna bestämma själv och köra själv. Jag kan själv! Körkortet är min stora dröm just nu.

I övrigt så är onsdagar riktigt bra tv-dagar. Det är najs.

Men när kommer säsong 3 ut av Heroes? Längta, längta, längta:

image3

Ondag btw


Förresten, det är onsdag. Jag älskar onsdagar. Nu blev jag gladare.

Oj, där kommer bussen! Det blir att springa. Wish me luck.

ORIMLIGT

   
Hur ska jag kunna koncentrera mig och vara glad och intresserad när jag känner mig som en säck potatis. När jag har lika mycket energi som en säck potatis!

Hur?!

Trötthet, trötthet, trötthet... Jag får aldrig nog av den. Nu känner jag iaf att jag verkligen är vid liv. Att leva gör ont.

Trötta hälsningar

Sovmorgon någon?

Lektionantal 1


Nu är jag uppe för att sticka till skolan för att ha en enda lektion, nämligen Religion A. Känns otroligt onödigt, men det får jag ta. Och tröttheten får jag ta.

Det här är inte männskligt!
Vill sova i 100 år!
God morgon


Gynning vs 9A


Gynning eller 9A? Oseriöst eller seriöst? Det är frågan inför tisdagens tv-kväll. Hur ska jag göra?

Stora frågor
Små svar
God kväll

PersonlighetsTest


Jag hittade ett personlighetstest och var bara tvungen att göra det. Och resultatet? Ja, det väntade. Jag är en Mastermind. Men det är ju knappast någon hemlighet. Mycket bra test tycker jag. Jag är inte så dum som jag ser ut!

Testet hittar du här: http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/mind/surveys/whatamilike/index.shtml

Mitt resultat:


Björn Gustafsson


Ingen kan väl ha ungått att missa Sveriges mest lovande komiker? Jag är stolt över att få dela hans efternamn. Han är superduper skön och klockren! Sånt gillar jag!
Mer humor åt folket!

Björns sång:



Dagens Babe


Blir ännu en skådespelerska (vad är det med mig och skådespelerskor?) nämligen Eva Green. Du vet, James Bond bruden! Sensuell och mystisk är två ord som passar bra in på henne. De är två ord som gör henne galet het. Njut ögon, njut.

Skönhet:


Change


"Älskade Nörd" istället för "Eriks Krypin". Så blev det. Nu ska jag hitta lite bilder på "Dagens Babe". Den som väntar får se...
Najs

Fysik och regn


Oj, oj vilken deprimerande dag. Lång och regning. Ej kul. Men jag fick veta att jag har MVG i Fysik B, det värmde lite...

Det jag funderar på nu: Utbildning.

Först Engelska C, sen hem! Yas.

Tisdag, yeah,yeah

Rapport från skolan


Jag är trött. Jag får inte åka hem än på länge. Najs. Not.

Ny dag gryr


Jag är inte det minsta trött (ok, det var en lögn). Tisdag, tisdag, tisdag. Väldigt lik måndag måste jag säga. Vädret är oerhört brittiskt här vilket är väldigt deprimerande. Men glad är jag ändå. Typ.

God morgon

Mika


Spelas om och om igen i mitt huvud just nu: Mika - Lollipop

Bra låt som fastnar på huvudet direkt.

Sängen blir det för mig nu för att få min lilla sömn. En ny underbar dag imorgon.

God natt alla små

Outsiders


Jag säger bara: Yuck och fy.

Nu mår jag illa.

En del av mig?


Jag har börjat tröttna på mina glasögon. Sorligt. De får mig att se smart ut, men ack så nördig. Det gör inget, för det är ju bara bra. Det som jag har tröttnat på är att det skulle vara mycket skönare att slippa behöva bära runt de överallt. Det blir ännu en sak att tänka på, vilket är jobbigt för min ekorrehjärna. Det är också jävligt dyrt med glasögon. Och linser - never ever, tack och hej. Nej, det blir fortsatt användning av glasögon, de är ju faktiskt en del av mig nu. Yes.

Damn you synfel!

Man kan ha riktigt kul med en webbkamera:



Åter till pluggandet!
Ha det bäst.

A Big Mess


Jag arbetade lite med mitt projektarbete. Jag är ansvarig för allt nedskrivet. Ej bra. Jag har noll koll vad ordning är.

Mitt arbetsrum:

Jag kände att jag var tvungen att organisera lite och komprimerade det till min snygga mapp.


Sorry att bilderna är ganska crappy, det är taget från mobil! Yes, så är det!

Nu väntar mer plugg.
Ha det najs!

Miljöbov


Jag är en miljöbov. Det är tragiskt, men sant. Sanningen är den att jag inte kan sluta dricka Loka. Såklart är helt vanligt kranvatten mycket bättre, men vad ska man göra när man är beroende? Jag värnar såklart om miljön, men kan omöjligt ändra mina dryckesvanor. Detta är självklart ett stort problem och borde tas på allvar, tycker ni inte?! Ett VÄLDIGT stort problem.

Nej, men lite Loka får jag väl dricka, jag tror knappast att världen kommer gå under på grund av mig. Men, vem vet? Om den gör det, så var det värt det!

Älska Loka!

image64

Dagens Babe


Efter en lång och påfrestande skoldag kommer här Dagens Babe. Även denna gång blir det en skådespelerska. Nämligen Natalie Portman. Det är en kvinna som har hela paketet; intelligens, utseende och talang. Filmer hon medverkat i? Star Wars är ett exempel.

Skönhet:



Hypomani


Jag sitter här på psykologin och forskar lite om Mani. Jag skulle vilja ha hypomani, eller iaf lite...

Hypomani


Hypomanin är kanske det lömskaste av tillstånden man går igenom när man har bipolär sjukdom. Man känner sig nämligen bättre, starkare och friskare än vanligt. Ett sätt att beskriva hypomani är att man blir lite mer av sig själv. Känslan är extremt förförisk och jämförs ibland med en passionerad tonårsförälskelse. Man blir driftig och aktiv och kan genomföra många och nya saker samtidigt. Därför är det inte ovanligt att människor som är hypomana också är framgångsrika, till exempel i affärslivet, och möts av beundran från omgivningen. Tyvärr leder hypomanin ofta till förvärrade symtom och fullt utvecklad mani, eller att man faller ner i en depression.

Hejsvej


Trött som fan


Sitter just nu i biblioteket och har allmänt tråkigt. Kul.

Helvetesmorgon


Mina ögon värker och min kropp är 10 kg tyngre - det är skolmorgon. Klockan är allt för tidigt och jag skulle hellre ligga i min säng. Men det blir till att ta bussen snart för att få lite utbildning.

Hata måndagar. Måndagar är djävulens dag. Nej, men egentligen ska det bli lite skönt att komma tillbaka till vardagen, för jag har blivit otroligt slö.

Det är inte likt mig att missa bussen, men på senaste tiden har jag haft en tendens att göra det. Ej bra. Så, jag får sluta skriva nu annars får jag ta cykeln. Och det är ett big no no.

God morgon alla Glada

I en annan del av Köping

Är ju för underbart. Så jäkla underbart. Jag blir så glad av de underbara människorna.

Tv-kväll + min banankaka och glass = söndag

Nu: Coldcase

Dagens Babe


Blir hetingen Charlize Theron. Ännu en duktig skådespelerska, och även en Oscars-vinnare. Najs done. Snygg är hon också, kanske inte i filmen "Monster", men i real life. Ögongodis.

Skönhet:


Att träna körning


Har jag gjort plenty idag, nu blir det lite promenad med syrran i regnet. Sen mer projektarbete. Jag har inget liv.

Tack och hej.

Where art thou?



My dear skincancer-giving friend:
image55


Jag hålls ansvarig


Jag är så smart. Mina papper är hullerombuller och andra är spårlöst försvunna. Jag som är ansvarig för typ hela skitprojektet också! Jag är helt otrolig. Nu tänker jag ta en paus. Precis som solen har gjort här. Man blir så depp utan den. Kom tillbaka!

Ha det bäst!

SKJUT EJ UPP SAKER!


Jag skulle aldrig ha skjutet upp att skriva i Loggboken. Nu straffar det sig. Det här är en pain in the ass.

Skjut aldrig upp något. Check.

Lite nytta


Nä, jag skiter i att skapa en åsiktsblogg. Istället tänker jag jobba stenhårt med projektarbetet. Så det så.

Ha det najs

Frida


Fastän jag äcklas av melodifestivalen så måste jag ändå skriva lite om den. Eller rättare sagt om Frida. Du vet, hon som gick vidare. Jag tycker det var otroligt skönt att hon gick vidare istället för den där mesen Patrik. Det enda jag hade hört av Frida innan melodifestivalen var hennes hit "Dunka mig gul och blå". Och därför hade jag inga höga förväntningar på henne. Men den tjejen kan ju faktiskt sjunga. Imponerande. Skippa rappen, så blir låten helt OK. (För att vara en schlager)

Sen att hon verkade helt hjärndöd efteråt gjorde inget. Det var bara skönt, för något vettigt kan ju inte komma ur henne.
Tack och hej


God morgon folk

Just nu funderar jag starkt att skapa en blogg med bara åsikter. Orka ha en massa åsikter här, det blir så förvirrande. Här ska ju bara det tråkiga jag gör och dagens babe finnas. Så blir det.

God morgon till alla som vill ha en

God natt folk

Den här dagen vill jag glömma.

Hej.

Äckelmelodifestival

Fy fan säger jag. Man mår illa. Ändå kommer jag säkert titta. Patetiskt.

Dagens otroligt heta Babe


Blir en otroligt sexig skådespelerska. Självklart talar jag om Jessica Alba. Hon har medverkat i mest action-filmer, som t.ex. Sin City, men det är inte så konstigt, eftersom hon har en kropp som gjord för action.

Skönhet:


Bli glad - baka en kaka

Den här dagen är inte min. Jag vet inte varför, men jag mår inte så bra. Väldigt jobbigt. I alla fall, för att muntra upp mig lite (jag hade inget att göra) så bestämde jag mig för att baka en banankaka. Nu är den i ugnen och jag har blivit lite gladare. Vi får hoppas att den blir god!

Najstime. Och just det! Det är ju melodifestivalen ikväll. Det suger, men ändå sitter jag där och glor. Jag är sjuklig. Det kanske är kalle anka- syndromet; det suger, men det är ju tradition att titta.

Jag vet inte.

Ha det bra!

Ångesten

Kommer nu. Den som alltid kommer i slutet av en ledighet. Inte kul. Jag borde gå ut i solen.

Då blir nog jag glad

Hejs

Tråk

Jag har tråkigt. Det återspeglar sig här. Tråkblogg.

Nu måste jag hitta på något att göra.

Film som bör undvikas


300.
Ja, så heter faktiskt filmen. De var halvnakna och de krigade. Det sprutade blod och huvuden flög. Man kan ju tänka sig med allt detta att filmen skulle bli en success, men ack nej. Överdriven och tråkig. Det räcker inte med lite blodstänk för att göra en bra film, så enkelt är det. Kom nu ihåg att jag varnade er!



Jag rasar mot BloggHierarkin


Nej, usch. Jag har börjat fått ett älska/hata förhållande till min blogg. Jag tycker självklart om att skriva, men nu börjar jag tröttna. Orka bry sig om det här egentligen? Vem skulle egentligen bry sig om jag slutade? Inte jag i alla fall.

Men, herregud, nu får jag sluta vara så jäkla pissapig. Såklart kommer jag fortsätta ett tag till, men jag är trött på vad som uppskattas i bloggvärlden.

Ok, jag är avundsjuk, det är det. Jag vill också komma med på topplistan. (snyft) För finns det något viktigare? Nej, jag tror inte det... Först tänker jag komma etta på blogglistan, sen rädda världen.

Ok, girlz, så blir det. Lite senare kommer dagens outfit och  mina nya modellfoton.  Super!  Jag har  köpt en jättegullig armaniväska också, som ni bara måste få se! Great! Sötiz, min Chiuaua älskar den! (Jag kanske ska konvertera till en snygg modebloggerska för jag verkar passa så perfekt för det jobbet. Eller.... jag tror att jag skippar det...)  

Herregud vad jag rasar nu. Skrämmande.  Ta mig inte för allvarligt  eller gör det om du vill. Vad bryr jag mig?

Min lilla blogg - still going strong
(fortfarande utan mode)
(Yes)
 

Är man stor och stark måste man vara snäll


Jag hatar reklam. Verkligen hatar reklam. Men jag såg en reklamsnutt för alvedon och den kan jag bara inte hata. Otroligt gullig reklam. Mer må bra-reklam till folket!
Alvedonreklamen:



Löpning så här på morgonkvisten

Att jogga tidigt på morgonen innan frukost har blivit min grej. Jag försökte även idag, men det tog emot riktig ordentligt. Så jag sket i min långa runda och sprang en kortare på ca 3 km. Det blir säkert någon promenad också idag, för jag behöver träna mycket nu när jag haft ett svullolov.

Igår så räknade jag ihop mina projekttimmar när jag har tränat (träning var en del av mitt projektarbete) och jag fick ihop 104 timmar! Projektarbetet ska vara ca 100 timmar. Jag har kvar hela teoridelen, och det kommer ta ett visst antal timmar det också. Så ont om timmar har jag ju inte. Lite press försvann där. Skönt.

Nu: Njuta av frukost och dusch
God morgon!

Film

Blir det!

Dagens Babe

Blir en supervacker kvinna, men ack så smal. Kanske för smal. Jag talar självklart om Keira Knightley. Hon är en superkänd brittisk skådespelerska och har medverkat  i  många storslagna filmer, b.la.  i  Pirates - filmerna. Grrr.

Skönhet:





BloggLayout

Jag har lekt lite med min blogglayout. Jag gjorde en liten bakrund i Photoshop och lyckades sätta in den i bloggen. Men oroa inte er, jag ska inte ha kvar den... Den var bara ett litet test.

Jag blir bättre och bättre. Det jag ska fixa:
En bra Bakrund  jag som jag kan vara nöjd med.
En snygg Header.
Allt annat!

Testing, testing...
God bye

Blåmärken och en storm

Bodaborg lämnade kvar lite blåa märken. På knäna. Men, det får man räkna med om man vill besöka Bodaborg. Jag är mycket stolt över mina blåmärken, men kanske inte över min grupps resultat... Fast vi hade det jättekul!

Idag blir det mera övningskörning (det är typ det enda jag gör nu för tiden). Jag ska öva lite inne i Örebro city, på vänstersväng och järnvägskorsning mm. Trevligt, trevligt....

Vad är det med vädret idag? Det är storm, och jag är rädd för att gå ut. Tänk om jag får ett löv i ögat. Tänk. Ja, just det; jag har ju glasögon... Anyway, vart tog vårvädret vägen? Jag vill ha tillbaka det nu!

Solsken = Lycka!



Ångest är aldrig kul


En massa ångest har kommit över mig. Ångest och oro. Det finns så mycket  som behövs fixas och  tänkas på. Men jag är lat. Jag skjuter  upp allt.  Det är inte bra.  Det ger mig ångest. 

Jag borde skärpa mig, det är ju fredag och allt är bra. Jag hatar när humöret svänger upp och ner! Jag har ingen egentlig anledning att må dåligt, så VARFÖR ska jag känna mig såhär? Jävla dumhuvud.

Nej nu ska jag ta och rycka upp mig och ha en asbra fredag! Yeeees. Det blir planen. Och allt det andra kommer lösa sig, det är jag säker på. Vad skönt, jag känner redan hur mitt humör svänger tillbaka! Otroligt...

Gud, vilken skruttvideo:
Everything's Gonna Be Alright


Sång i duschen

En sång i duschen blir det. Klockan är redan 12.00. Tiden går snabbt när man har lov!

Lite ångest
Men, men....

Ha det bra!

Morgonreklam

Storm. Det var storm ute. Och jag mitt i den, kämpande framåt. Det var otroligt, otroligt plågsamt, men nu är jag hög. Vad skulle jag göra utan den här kicken? Troligtvis skulle jag befinna mig i sängen just nu.

Nu blir det frukost och lite dusch.
Till frukost: Müsli och tranbärsjuice. Jag fullkomligt älskar Jokk Tranbär (Reklamvarning). Finns det något bättre till frukosten? Nej, jag tror faktiskt inte det! Älska, älska, älska. Jokk Tranbär är förresten en till sak som jag är beroende av.
God morgon!

Jokk Tranbär:
image40

Morgonstund har jogg i vind

Just nu sitter jag och funderar på om det skulle vara smart att ge sig ut på en jogg. Det är jäkligt blåsigt, och när det är blåsigt blir det jobbigt och iskallt!

Nej, jag behöver faktiskt lite träning. Jag får helt enkelt försöka springa i medvind. (Det kommer bli i motvind. Det blir det alltid.)

Då ger jag mig ut då

Bloggning är beroendeframkallande

Sant. Jag tror att jag håller på att bli beroende. Och inte är det av cigaretter, alkohol eller något annat trevligt, utan av bloggande. Jag är patetisk. Men det skadar ju inte mig. Så då kan det ju inte vara farligt. (Så säger många som är beroende av diverse saker kom jag på...) Oroande.

Varför bloggar jag? Ok, svårt att säga... Jag behöver nog skriva av mig lite.  Men nu börjar  andra  faktorer spela in, som t.ex. antalet besökare. Jag är patetisk och oroad.

Men jag är ganska nöjd över min nystartade Dagens Babe- sak.  Skönhet kan ju vara så mycket!

God natt och många trevliga drömmar!

Dagens Babe


Min dag har hittills varit suverän. Och det betyder mycket lite tid till bloggen, men här kommer i alla fall dagens babe:

Liv Taylor. Känd rocksångares dotter. Också skådespelerska. Och varför jag tar Liv är en självklar babe för mig är på grund av Sagan om Ringen- filmerna. Hon spelar alven Arwen, och passar perfekt i den rollen!

Skönhet:





Dagen

Bodaborg var superkul och nu sitter jag hemma hos min käre vän Simon. Som sagt, det blir ont med bloggande idag...

Ha det bäst!


Smärtsam morgon

Jag är väldigt trött. Men Bodaborg är värt det. Vi sticker snart och jag kanske får köra (Förhoppningsvis. Vi grälade lite om det där igår. Min käre far tycker nämligen inte om när det är många i bilen och jag kör...)

Så dagen spenderas alltså i Bodaborg i Karlskoga och det ska bli megadundersuperkul. Men, så mycket bloggande blir det nog inte idag. (Bara så ni vet) Något mere inlägg blir det säkert, och jag måste ju självklart utse dagens babe också! Får inte glömmas!

Ni alla som läser detta, önskar jag:

En underbar dag!


Arn, Lost och Grey's

Min kväll:

* Bio: Arn

* Lost

* Grey's Anatomy

Jag kan inte klaga. Allt var bra. Arn var kanske lite väl lång, men jag tycker annars att den var helt OK! (För att vara en svensk film)

Det blir sömn snart, för att förbereda en tidig uppstigning. Bodaborg imorgon! Yes!

Natti natt





BloggNoob


Det är jag! Jag har försökt fixat till min blogg lite, men det enda jag klarade av var att ändra texten lite. Jag är så bäst...

Det jag vill är att byta bakrund, men inte hela, utan bara på sidorna. Jag har faktiskt ingen aning hur man gör... Jag spånar vidare...

Dagens Babe

Blir såklart Cate Blanchett. Ingen babe direkt, men hon är en oerhörd skönhet och en jätteduktig skådespelerska. Hon är megakänd och har medverkat i många filmer, b.la. i Sagan Om Ringen - triologin (Som jag älskar!)

Skönhet:




Elizabeth - The Golden Age

Igår såg jag Elizabeth - The Golden Agen med Cate Blanchett i huvudrollen. Jag älskar historia och älskar också därför den här filmen. Mycket prat - självklart, men den höll ändå en intressant ton rakt igenom. Najs. Mycket intressant och sevärd.

Idag blir det också film. På bio. Det blir Arn. Jag har inte direkt några stora förväntningar på den filmen, men jag hoppas att den är bra!

-Over and Out


Food

Det blir buffé idag. Indisk sådan. Najs, säger jag.

Men magen kanske tycker det är mindre najs.
Vem vet?
Jag - snart!

image29


Omkörningslektion

Jag är precis hemkommen från omkörningslektionen. Den var otroligt lärorik och rolig faktiskt. Jag älskar verkligen att köra bil! Så nu kan jag köra om på ett bättre och säkrare sätt! Najs.

Resten av dagen? För min del har jag inplanerat ett besök på IKEA. Min kära mamma och jag ska titta på handfat eftersom hon hade sönder vårt förra... Klantskallig som hon är. Och då blir det lite mer övningskörning. Behövs. Uppkörningen närmar sig med stormsteg!!!

Ha en bra dag!

Tidig LovMorgon

Jag har sportlov just nu, men idag har jag förstört lovkänslan lite genom att  ha gått upp  tidigt.  Jag ska nämligen väg till körskolan och ha omkörningslektion snart. Spännande!

Nu ska jag väl leta på lite frukost och läsa tidningen. Finns det något härligare än att sitta och ta det lungt, läsa sin tidning och äta frulle? Nä, inte vid den här tiden i alla fall!

God morgon to you all!

Ps. Igår försökte jag mixtra lite med min blogglayout, men det gick inte så bra. Det blir ett nytt försök idag!


image29

Jäkla cpblogg!

Min blogg verkar inte må så bra nu. Inget verkar gå, och det som går att göra tar superlång tid! Jobbigt!

Jag har i alla fall sett "Elizabeth", som var skitbra. Jag har också tittat på dokumentären "Klass 9A", som också är väldigt bra och intressant.

Men nu skiter jag i det här... ej stabilt, skulle min käre vän Dr. Alban uttryckt det och skrattat.

God natt.

The big Plan

Planen för kvällen är:

* Nörda mig med dataspel

*Blogga och kommentera en massa?

*Se på film

*Dricka Loka

*Njuta

*Sova och drömma en massa roligt! 
(Förhoppningsvis om Alexis Bledel!)

Sötaste kändisen...

Är lätt Alexis Bledel. Shit vad den tjejen är perfekt! (Mållös)

Hon är mest känd som Rory i "Gilmore Girls", men hon har även medverkat i flera filmer, b.la. i en av mina favoritfilmer, nämligen "Sin City".

Skönhet:


(Kär) Ha det najs!

Längtan

Längta till torsdag! Bodaborg - Here I come:



En annan sak som är jäkligt kul är "The 70's Show"! Bäst, bäst, bäst. Jag älskar Fez!

Ha det bäst!



Bodaborg!

Så... Nu har jag ringt Bodaborg i Kalskoga och jag, min käre vän Simon, min kära syster Emma och hennens något våldsamma kompis Erika ska dit på torsdag! Det kommer bli skitkul! Yeees. Det var riktig längesen jag var där.

För er som inte vet vad det är så kan man säga att det är lite som "fångarna på fortet". I alla fall, nu är jag jättesuperduper glad. Najs, najs,najs.

Att vi kom på att åka dit var ganska impulsivt och det gillar jag! Jag måste försöka bli mer impulsiv, för jag är för lugn och sansad av mig.

Ha det gött!

En massa bilkörning

Min dag har hittills bestått av övningskörning, övningskörning och lite mer övningskörning. Fram och tillbaka, hit och dit. Men jag behöver öva! Det börjar ju dra ihop sig till uppkörning. Läskigt värre...

När man kör så ser man många dårar har jag märkt... och en del fyllisar också. Ej bra. Man kan undra hur de ens kunnat fått körkort... när andra människor blir kuggade för att de kör för sakta...

Jag var också inne på Överskottsbolaget. Det är billigt där, det är ju bra. Men, oj. Oj, vad mycket konstiga människor  som vandrar runt där.  Kul!  Fast jag skulle då inte vilja jobba där...

image18 <---Mycket vacker logga

The Golden Compass - Ingen Sagan om Ringen

The Golden Compass. Jag trodde att den skulle vara bra. Den innehåller ju ganska många duktiga skådespelare. Som t.ex. Daniel Craig, Nicole Kidman, och Gandalf... fast bara hans röst då. Trots stjärnskotten var filmen förvirrande och ganska heltråkig rakt igenom. Sad. Och det värsta var att filmen inte får ett avslut. Det kommer komma fler The Golden Compass - filmer... vilket skulle vara jättebra om den höll Sagan om Ringen- klass, men nu gjorde den inte det, så då blir det bara löjligt och onödigt med fler filmer. Nej tack!

Fastän filmen var dålig så tycker jag fortfarande Nicole Kidman är en jättebra skådespelerska. Speciellt i  "The Others". 


image17



Jag vill ha Blondinbellas bloggpengar!

Ont, det gör ont men det går... Smärtan börjar nu gå över i ett bubblande joggningsrus. Skönt. Mer endorfiner åt folket!  Löpningen gick  väldigt bra, förutom de bitarna då jag nästan höll på att svimma. Det blir stretchning nu, sedan frukost och en dusch. Härliga lediga morgon!

När jag var sådär halvvägs genom min runda så började jag fundera lite på min blogglayout. Jag ska göra den här bloggen snyggare, men det kommer ta ett tag för jag måste lära mig hur man gör först... Och det är som sagt tidskrävande, och jag har inte så mycket tid. Då helt plötsligt kom jag att tänka på Blondinbella, hon får ju en massa pengar för att hålla på med sin blogg. Fatta vilket bra jobb! Fatta att få pengar för att skriva lite på Internet. Najs.

Förresten, jag måste sluta nämna Blondinbella i min blogg. Det är skrämmande. Jag tror nästan att jag börjar bli besatt?! Ej bra. Varför såg jag på nyhetsmorgon när hon var med? Varför?!

Usch, det luktar svett...
Hörs later alligator
 

Jag är MorgonGalen

De senaste dagarna har varit svullodagar och därför mår jag inte särskilt bra. Jag måste träna. NU!

Så det blir till att springa innan frukost. Skitjobbigt, men det känns otroligt skönt efteråt. Jag sticker väl nu då... innan jag hinner bli allt för hungrig.

7 km av smärta - Here I come!

Hörs snart igen! Ja, alltså om jag överlever...

Film!

The Golden Compass. Jag hoppas den är bra! Den innehåller ju diverse stjärnor ju. Nu måste syster min ha datorn. Den jäveln.
Ha det bra!

Taco hej hej

Nu blir det till att laga Tacos. Och leta efter en bra film.

Ha det najs!

Plugg i Kina?

Övningskörning nu, sen taco. Yes.

Sen blir det kanske film med min goda vän Simon.

Förresten, jag har fått en katalog från Luleå universitet. Det verkar kallt där. Jag kommer absolut inte välja att gå där! (Brrr...) Jag undrar verkligen vilket universitet som är det bästa... Men egentligen så skulle jag vilja plugga i Kina. Men det är en helt annan sak.

Nu drar jag. Hej!

Kaktusar

Är coola.


Jag väntar på min käre medarbetare. Vi ska cykla till vår andra medarbetare.

Förresten, varför måste Photoshop vara så oerhört krångligt?!

Ha det bättre än bäst!

Skamligt att plugga på lovet

Men det måste jag göra. För idag har jag och min projektgrupp arbeta flitigt. Väldigt skamligt. Ingen ledighet här heller!

Vårt projekt heter "Motion och Prestaion" och har varit kul hittills. Vi har tränat och motionerat hela höstterminen och nu är det bara teorin kvar. Projektarbete är för övrigt den mest ångestfyllda kursen. Ej kul.

Saker som jag måste tänka på sedan är utbildning och arbete. Ångest.

Jag vill vara lika känd som Blondinbella

Imorse tog jag bussen upp till Örebro city, yes, yes, yes. Jag hämtade lite grejor ur mitt skåp först och sedan blev det att gå på stan lite. Och nej. Jag tänker absolut inte lägga ut några bilder på det jag köpt. (Inte för jag tror att ni vill att jag ska göra det, men det måste ändå poängteras!)

Anyway. Vad jag tänkte på när jag vandrade runt där på stan, var att de mest kända bloggarna, typ Blondinbella eller vad hon heter, måste bli igenkända av ganska många när de vandrar runt på stan. Ja, för de har ju megamånga läsare... lite kändisfaktor där. Men om ni nu vill känna igen mig på stan så gör ni det så här:
Om ni ser en kort glasögonprydd rödtott med yvigt, rufsigt hår och med en Metro i ena handen och en Loka i den andra så har ni sett mig. Och jag skriver autografer till alla som vill ha en. Bara så ni vet. (Jag är väldigt generös)

Ha det skönt!

Svullodag igår:



Snälla, inga mardrömmar med Carola i huvudrollen!

Jag är trött. Och när jag är trött blir jag någon man inte skulle vilja vara med. Inte jag själv ens. Det är bäst att jag går och lägger mig lite tidigare ikväll. Jag måste ju ändå upp imorgon ganska tidigt för att hämta mina glömda projektpapper i skolan. Hoppas att jag kommer in där, nu när det är lov och allt! Annars... åh... jag vågar inte tänka på vad som händer annars. Jag behöver verkligen de där dokumenten.

Sen blir det stan. Shopping. Nej, jag tänker inte lägga ut bilder på det jag inhandlar. Detta är ingen mode och shoppingblogg och kommer aldrig att bli det heller. Sådana finns det redan så många av, så jag behöver faktiskt inte bidra!

Förresten, så ångrar jag mig igen över det där jag skrev om Carola. Jag tänker stå på mig och stå för att jag förolämpade henne. Jag känner inte henne, men tycker inte om henne. Och det ger faktiskt mig rätten att förolämpa henne så mycket som jag bara kan! Så det så!

God natt och ha det bra.
Over and out.

Det här med Photoshop

... det var svårare än jag trodde. Hur ska jag någonsin ha tid med det här? Ja, inte nu i alla fall.  Jag skämms lite faktiskt... att förolämpa Carola sådär i mitt förra inlägg. Det är skamligt. Gud kommer nu bestraffa mig... (Jag är rädd)

Aj då
Hejsvejs!

Carolas näsa

Vad är det med den? Eller ser jag fel? (Michael Jackson- varning)

image14
Jag kom att tänka på det när jag läste min egen blogg... Jag har tråkigt. Kul.
Haj.

Kebabkörning

Övningskörde nyss. Vi åkte och köpte kebab. Svullodag idag. Verkligen. Nu har jag ont i magen. Skabb.

Det blir nog inget försök med layouten idag... Dagen har verkligen flugit förbi. Nu måste jag gå och sjunga lite med min kära syster och hennes något våldsamma kompis.

Ha det bäst! Yes! Hej!

Mer dans

Ok, lite till dansmatta sen Photoshop. Eller vet inte. Träning kanske? Stora planer.

Svejs!

Photoshop

Nu har jag installerat Photoshop. Det är det första steget i min nya coola bloggdesign.

Seriöst!

Undra om det finns några bra hjälpbloggar att checka in?
Seriös hjälp med layouten behöver jag i alla fall!
Hörs!

LAYOUT

Nu har jag bestämt mig. Den här bloggen ska bli snyggare. Yey!

Det enda problemet är dock brist på kunskap.

Men det kommer gå

mums bra

ja


Det vet jag. Nu är jag hungrig. Rester? Oh ,yes.
Hörs!

Ringsignalen - det största hotet mot Gudstjänsten

Det blev melodifestivalen ändå. Varför, varför? Ärligt talat... jag vet inte. Det var inte bra. Ok, jag tycker inte om Carola, men jag tycker ändå att hon förtjänade att gå vidare. Jag tycker verkligen inte om de där flintskalliga mupparna. Aja, whatever!

Efteråt blev det dansmatta och singstar hela kvällen. Till typ halv tre. Jobbigt att gå upp sen klockan tio för att gå på en jäkla gudstjänst. Nej, nej, nej! Jag är inte troende. Tänk inte så! Det var på uppdrag av skolan jag var där. Har nämligen en uppgift i religionen att göra det. Det var... hmmm... annorlunda. Och nu var jag ju inte på någon vanlig svenska kyrko- gudtjänst, utan detta var en frikyrka.  Det var intressant. Och min väns mobil ringde mitt i bön. Det var... pinsamt.  Speciellt pinsamt också, eftersom vi redan innan fått en del konstiga blickar för vår främlighets skull. Ej bra.

Sen stack vi snabbt som bara den där ifrån. Nu sitter jag här och är väldigt trött.

  Ha det skönt. Halleluja!

Melodifestival och frikyrka. Perfekt:
image13
(Expressens fina bild och text)
 

Dans på matta 2

Så jäkla kul. Det är det enda jag kan säga!

God natt

Dans på matta

Dansmatta. Och Playstation. Det är allt som behövs. Så ska jag spenderadet min kväll. Det blir första dansen någonsin! Kuligt värre! (Hoppas jag)

Hoppas alla har det bra!
(Har börjat funderat på lite bloggdesign. Jag kanske orkar ändå!)
Yeees. Det var allt.
Ps. Då kanske jag missar melodifestivalen ändå, och slipper se Carola.
Yey!

image12

Bloggdesign existerar ej

Jag skulle vilja, men jag orkar inte. Så är det nu för mig. Jag skulle mer än gärna vilja göra den här fula bloggen lite mer estetiskt tilldragande. Jag saknar dock  kunskap och ork. Det får helt enkelt bli någon annan gång. När mitt besöksantal har växt, kanske. Som om det kommer att hända. (Haha) Jag skulle säkert få fler besökare om jag var en ung modebloggande tjej. Det får jag satsa på! Najs.

Ha det.
Tills vårt nästa möte.
Bye.

Att tvätta

Det är inte kul, men det gör jag nu. Rent och fint. Tack och hej.

Jag kollar också på utbildningar. Det börjar dra ihop sig till det för mig nu. Läskigt.

Magen är arg på mig

Jag hann aldrig äta nån tårta igår. Men den glada nyheten var att det fanns över till idag! Weeei. Nej.

Därför åt jag 'lite' tårta till frukost. Det skulle jag inte gjort. Aj. Jag tänkte bara göra som Pippi, och hon fick väl aldrig ont i magen? Inte bra.

Och en annan sak. Det blev mycket singstar igår. Och nu är min hals inte heller glad. Det är oerhört synd om mig.

...... hmmm... jag undrar om det blev några kakor kvar från igår. Det är bäst att jag går och kollar!
Hej, så länge!

Kanske inte vår tårta, men ändå en Schwarzwald:

image11

Morgonstund

Morgonstund. Vaknade precis efter ha somnat vid 3 inatt. Nu ska jag ta en promenad i vinterkylan. Uppfriskande och mycket knäppt.

Ha det gött!

Melodifestivalen imorgon (Varför?!)

Gud, vad jag hatar melodifestivalen. Men ändå sitter jag där framför tv:n och glor. Jag skämms. Det är mer crappy än crap. Uscha mig.

Hörde att Carola ska vara med. Stor chans då för de andra att vinna. (Carola är också usch fy blä)

Snart stor födelsemiddag.

Tills nästa möte - ha det så bra som ni bara kan!
- Lämnar scenen till höger.

En miss

Nej, åh, nej (Hon vann nog inte):


Stackars liten...

Och nu ska jag skala potatis

Det var en härlig morgon, men härligheten fick ett abrupt slut. Jag missade bussen. Det är inte likt mig, anyway, då tog jag cykeln istället. Man kan tänka sig att det bara skulle vara skönt med en liten cykeltur, men ack nej. För det första är det över en mil till skolan och för det andra var det iskallt. Men jag cyklade på där, stressad som få, och hann till skolan innan lektionen hade börjat. Yeeees, tänkte jag och pustade ut. Men väl i skolan, så kom aldrig läraren. (Jag har bara en enda lektion på fredagar, bör kanske tilläggas) Hon hade helt enkelt glömt bort att hon hade lektion med oss. Kul. Och jag som hade stresscyklat och nästan ramlat. Fy fan.

Dagen fortsatte med lunch. Skolan har inte råd med spagetti, så det blev makaroner och köttfärsås. Efter den smakupplevelsen, var det körskola för hela slanten. Det skulle avgöras om jag var tillräckligt bra för uppkörning det datumet som är bokat. Men, nej, nej. Det är jag inte. Men det visste jag. Vi sköt fram provet lite, inget mer med det. Fast jag tycker körning ändå gick ganska bra! 

Efter det stack jag och hämtade mitt rättade fysikprov från igår. Praise the Lord! Usch vad bra det gick! MVG. Jag är glad för jag är nöjd. Och nu är det sportlov! Resten av dagen spenderas med födelsedagsmiddag och tv-spelskväll med några ur min nördiga, nördiga NV-klass. 

Jag hörde att det var en ny skottlossning på en skola i USA. Usch vad hemskt. Jag undrar verkligen varför det är så vanligt i just USA? 

Nej, nu hinnar jag inte fundera på sådant. Det finns en middag att förbereda!

Ha det extremt superbra, så hörs vi!  
                                                                                  Vill ha körkort - nu!

image10

God morgon!

Vilken härlig morgon! Den skönaste på århundranden! Jag njuter. Yeees.

Fast jag är lite nervös. Idag ska jag testas på bilskolan för att se om jag är redo för uppkörning... Men först blir det skola. Bussen nästa!

Våren är det du?

Hjärtekörning

Nu ska jag övningsköra!

Regina -


Alla hjärtans dag (Varning för mycket sentimentalt innehåll!)


1. Jag har inte ens tänkt på att det är alla hjärtans dag idag
2. Alla hjärtans dag är oerhört kommersiell och onödig
3. Jag har inte ens tänkt på kärlek idag
4. Kärlek är oerhört kommersiell och onödig
5. Ensam är stark

Nej. Vem lurar jag?

1. Tack för denna dag och alla andra dagar!
2. Vem bryr sig om att denna dag endast är ett mysigt kommersiellt påhitt? Mys mer!
3. Kärlek finns alltid i mig och alla andra!
4. Kärleken kan aldrig vara i onödan!      
5. Siffran ett är den ensamaste. Var med dem ni älskar mest!   - Det ska jag!

image9
Ha det underbart idag

Lost

Fysikprovet är nu avklarat och jag är fri, umm, nästan. Jag har bara lite engelska att göra, men sen är jag helt fri. Fysikprovet kändes ändå bra, och jag är nöjd. Jag hoppas att det visar sig i resultatet också!

Nu ska jag se Lost som gick igår. Äntligen ska den serien få ett slut.

Jag är glad. Skönt för mig. Tack och hej.


Still going strong

Kunde ändå inte undvika Grey's:


image8


Nu ska jag sova och sen skriva prov. Sen fira min frihet!

Ingen kanalkrock för mig

Kommer inte hinna se Lost eller Grey's idag. Måste plugga. Plugga. Plugga. Mina ögon blöder. Min hjärna kortsluts.

Nu ska jag gå och fortsätta potentialvandra. Ha det bäst!

Hjälp

Denna vackra dag är stressande!

Got to go!

ahhhhhhhhhhhhhhh..... sugs iväg


Utbrändhet närmar sig

Jag lever ett allt för ansträngt liv, tyvärr. Min dag består mest av saker som jag inte vill göra, men ack så väl måste. Varför ska det vara så? Självklart har jag försökt se saken ur ett lite mer positivare perspektiv, men det funkar inte. Och besvikelse. Besvikelsen är alltid så stor. Allt detta skapar ju såklart en massa otrevliga känslor som min vän ångest tex.

Men i övrigt är allt la bra. Stora drömmar och en grå, hård vardag. That's my life.

Nu ska jag sätta mig framför min fysikbok och sova. Ha ett bra liv! See ya.

Not my day

Idag:
skola; prov och redovisning
övningskörning
nu: fysikplugg!

Monday, that's no fun day

Löpning

Tar en joggningstur för att rensa huvudet. Fysikpluggandet gick relativt bra tills jag kom till magnetismkapitlet, då det tog fullkomligt stopp. Inte bra.

Nu tänker jag skita i fysiken och ska som sagt ut och springa. Skönt.

Ha det bäst!

Söndag av måsten

Idag måste jag plugga. Plugga, plugga, plugga. Jag har prov i psykologi imorgon, så det blir lite plugg i det. Jag har också en engelskredovisning imorgon, så det blir till att öva...

Men jag sparade det värsta till sist.... Jag måste plugga fysik. Två kapitel av huvudvärk. Åh nej... Provet äger rum på torsdag. Det ser jag inte framemot.

Förresten, på tal om huvudvärk.... melodifestivalen gick av stapeln igår. Förlåt, men vilket skit!

Ha en bättre söndag än jag!                                                       

                                                                                              Min dag:

image7

Att övningsköra...

nu.  Körkort snart förhoppningsvis. Nervöst. Ja, tack.

Får inte glömma

Nightwish. Också bäst.

Amaranth:


Regina Spector

Hon är bättre än Bäst...
Fidelity:

Must see!

Achmed the dead terrorist! Se den nu! Skrattgaranti!


Morgonstund

Call the troops out in a hurry! This it what we've waited for, this is it boys! This is war! The president is on the line, as 99 red ballons go by.


Och så tog han sig ett bad....

Tjaaoooo.... väl i badet blir det psykologiplugg... om stress och kriser.... så..... deprimerande.... och sen blir det kinesiskt käk! yes.

Cya folks. Mad Eye-Charli is watching you! 

(Hur säger man "jag vill ha fyra små rätter, tack" på mandarin?)
image6

Angående Sjukhusfysiker-utbildningen

Ojdå... sjukhusfysiker-utbildningen på Lund hade ett lägsta antagningspoäng på 19-nåt. Inget för mig alltså. Men vem tänkte jag lura? Ofta jag skulle tycka det där var kul. Nej, usch. Jag vill resa, inte jobba. Fan, skit värld. BOXES. 

Pengar. Mycket pengar - enkelt och nu. Det är det jag behöver. Synd att det måste vara så. (Det jag har tänkt mig kostar en hel del, t.ex. kryssning i karibien, äventyr i regnskogen och bostad i Tokyo mm.) Nej, men allvarligt. Drömmar. Pengar gör allt lättare, och bidrar till en trygghet.

Vad ska jag bli när jag blir stOr?......

Rikskinesiska skulle jag vilja lära mig..... och ryska...(Många drömmar)

....och japanska..... och se kiwifågeln live i New Zeeland......

image5

Amerikanskt betygssystem i Sverige?

I USA graderar de betygen A - F. Där A är allra bäst och F är sämst. I Sverige har vi ju vår så jättefina IG - MVG-skala (sarkasm). Jag tycker faktiskt att den är ganska orättvis och snevriden. För mig är det för stora hopp imellan betygsstegen. För mig och nästan alla andra naturare gör det så att ett VG känns som ett IG. Det enda som gäller är det där MVG:et.

I dag presenterade utbildningsministern Jan Björklund ett förslag att införa en ny betygsskala som just är väldigt lik den amerikanska. Så här ska den se ut:
Betygsskalan blir sexgradig. A-E står för godkända resultat. F betyder icke godkänt resultat. Ett streck ska kunna sättas på den elev som skolkat mycket. Betygsskalan blir målrelaterad. Kriterier ska finnas för betygsstegen A, C och E. Varje betygssteg ges ett siffervärde. E står för värdet 10 och A står för värdet 20. Förslaget omfattar samtliga skolformer i barn- och ungdomsskolan samt vuxenutbildningen. För grundsärskolan, gymnasiesärskolan och särvux ska enbart fem godkända betygssteg användas.

Med det här systemet ska det bli lättare att höja sitt betyg, och det ska löna sig att vara flitig. Toppbetyget A ska vara ett spjutspetsbetyg, som ska vara svårare att få än ett MVG.

Jag tycker det är bra att betygssystemet tänks över. Det nuvarande håller inte, måste jag säga. Det är synd (eller kanske inte) att jag aldrig kommer få uppleva bokstavsbetygssystem. Jag har alltid velat haft det istället... det har jag nog fått från alla amerikanska high school- filmer och serier.. men ändå.......

Men spela roll... Det kommer ändå alltid vara hets över betygen, oavsett om det är A eller MVG som är målet.

Idag för mig: Skola, religion, hem, nu.

Britney - omyndigförklarad

Det är sant... tragiskt, men ack så sant. Vem blir förvånad? Inte jag. Nu får Brittans pappa Jamie ta hand om hennes förmögenhet som är värderad till 845 miljoner kronor. Såklart blev inte divan så glad, men hon får skylla sig själv. Hur gammal är hon egentligen? 14? (Jag visste inte ens att man kunde omyndigförklara folk)
Hennes lite rikare pappa har nu ett stort jobb framför sig att ta hand om sin nypanka skandaldotter. O, snälla kom inte och säg att hon ska skickas till rehab, för det funkar inte. Rehab är mer som en modesak, som alla it-girlknarkare bara MÅSTE pröva. Vilken jävla värld. Vilken jävla nyhet.

Själv har jag plugg att gö och en snöstorm att undvika. 

Förresten, Karolinska skolans årliga nattinnebandy gick av stapeln torsdag-fredag. Mitt lag var "utklädda" till Baywatch, och det gick faktiskt över förväntan. Jag är iaf nöjd. Vi kom till slutspel, men sen åke vi ut efter vår match 06.15. Det var VÄLDIGT skönt att åka ur. Äntligen kunde jag få åka hem för att sova efter mer än 24 timmars sömnlöshet. Men det var kul ändå!

Cya, or not...

RSS 2.0