Fyrkantiga ögon

Idag har jag:
* ont i ryggen pga en massa skrivande vid datorn (arbetsskada)
* haft det tråkigt
* skrivit 525 ord om realismen. (Jag har en massa kvar, fan!)
* faktiskt övningskört utan att krocka (yeey)
* varit i skolan
* suttit här typ hela dagen, fast nu ska jag fan skita i det
* stressat
* andats?
* inte fått klart min uppsats (frick!)
Due date tomorrow! fan.
Låt oss blicka framåt folk.

Minst 500 ord kvar....

141 ord har jag fått ihop... suck

Nu sticker jag ut och springer. Cya.
Mad eye-Charli is watching you....


Bästa vänner

http://www.cattlerange.com/stress-test/i-stress-test.gif

Skitdag änsålänge. (Smittad av uttråkning)

Här sitter jag med två uråldriga böcker; en antologi och en litteraturhistoria. Och jag vill bränna upp dem. De är fula och ger mig huvudvärk. Och datorn. Och word. Fan vad jag hatar word. Jag bryr mig inte om realismen, inte romantiken, eller vad fan Dickens har skrivit och varför det är så jävla viktigt för mig!

Jag rasar mot min verklighet idag. Jävla skitdag! Jävla bajs. Och klockan är inte ens ett än! Nu måste jag sitta ner, framför datorn, och skriva en massa skit som jag inte bryr mig om. Jag älskar det. Frihet noll. Kreativitet noll.

Jag har stora problem. Verkligen. Jag är smittad av uttråkning
Uscha mig. Ha en bra jävla fucking torsdag!


Angående att vara misslyckad

Så känns det bara ibland. Nu till exempel. Skit! Härda. 

Racoon

If you were a racoon, would it be different? The mind. The body. Would you even stop to think about it? It's a frail existence. A man, a dog, a cat; they are all the same. Even the plant and the mountain top. They are all heading the same way. If you only were a racoon...

Slutat för dagen

Hej, idag har jag haft en enda lektion som började 08.00 och slutade 09.35. Det är sjukt ju. På torsdag har jag en lektion och på fredag likaså. Helt sjukt...soft. Men tro inte att skolan slutar när jag kommer hem, åh nej... Jag har en stor fet svenskuppsats att skriva. Som handlar om något så intressant som romantiken och realismen. Ja.

Det ska jag väl sätta igång med nu, och sedan ska jag sticka upp till stan för att ha lite billektion. Svejs.

PS. Jag började en ny kurs idag; Religon A. Den verkar jätteintressant och är säkert en sån kurs man lär sig otroligt mycket på. DS.

Så drar det igång

Nu har skolan börjat på allvar igen. Nu måste jag skriva en uppsats om romantiken och realismen. Ja, det är lika kul som det låter. Istället för att slösa mer tid på det här, så tänker jag sätta igång.
Hejsvejs så länge.

Längtar tillbaka:
Cypern
(Cypern)

Angående att åka buss

Jag hatar att åka buss. Speciellt när den är full. Och nu på vintern är det värre än värst; det är blött överallt och värmen är vriden på max. Där sitter man och försöker hitta någonstans att titta, ner, uppåt eller ut genom fönstret. Gud förbjude, om man skulle råka korsa någon annans synfält. Då får man snabbt dra undan blicken. 

Odören i bussen är något i särklass. Det är en lukt av svett, blandad med parfym, blandad med äckel. Usch. Längst bak i bussen ska man inte sitta, där finns det knappt någon luft. Man blir glad varje gång dörrarna öppnar sig för att någon ska gå av, för då får man chansen att ta ett djupt andetag fyllt med iskall vinterluft.

Passagerarna är fullkomligt tysta, troligen av trötthet (nu pratar jag om min härliga morgonbuss som går 07.26), förutom de två gapiga fjortistjejerna bakom. Missförstå mig inte, jag har inget emot fjortisar (det var en lögn) eller att folk konverserar, men när jag är trött tål jag det inte. Det är en av mina allergier, förutom de vanliga tråkiga; pollenallergi, allergi mot päron och äpplen och självklart allergin mot dumhet som jag är drabbad av. (Jag kommer i kontakt med det sistnämnda allergenet dagligen, tyvärr...) 

Det konstiga är att när man äntligen är framme och ska kliva av för att sedan vandra mot skolan, så vill man bara sitta kvar. Där, i bussen, kan man sitta hela dagen och njuta. Men det gör man inte. Man tränger sig förbi ett ton människor, för att äntligen få känna frisk luft och frihet. Sedan knallar man iväg för att få lite undervisning. 

God kväll, och god morgon imorgon.

En dröm går i kras

....Och en ny föds. Så där håller det på. Jag är livrädd inför den dagen jag slutar drömma.

Spotta blod. Ja, det var det många som gjorde igår när jag såg "28 Weeks Later". Den var inte så bra. Den första filmen är bättre...

Jag tror jag måste stappla här ifrån nu...

Min tårtspade - ska förlora sin oskuld?

Imorgon ska jag förhoppningsvis äta tårta uppskuren med min egendesignade Heroes-tårtspade. Men det är imorgon det. Nu sitter jag mest o funderar på vad som hänt med Heroes. Varför, varför?
Varför ska gubbarna i Hollywood strejka? Pengar.... för i helvete! Låt mig se Heroes! Jag är väl inte så jätteinsatt i det tjafset, men jag vet att de skippade att göra typ 12 avsnitt till säsong två! Så nu börjar säsong tre.... dålig stil.... och nu och nu..... den lär väl inte komma igång på ett tag....

Lost, då? Vart har det tagit vägen? (Jag var ganska lost i Lost, men jag började tycka att det var lååångsamt; så nu vet jag inte vart jag står) Åh, problem, vilka problem.....
 

Vad jag vill?

Kan någon hjälpa mig att ta reda på vad det är jag vill? För jag har ingen jävla aning.

God kväll, bortglömda blogg...


RSS 2.0